Karaköprü Belediyespor'un 3.lig 3.grupta lider bizim için çok gurur verici (Video)

Yavuz;Karaköprü Belediyespor'un Şanlıurfa'nın 2. takımı olarak bu kadar başarı elde edip 1. olması bizim için çok gurur verici, biz hem Karaköprü belediyespor'a hem de Şanlıurfaspor'a bütün destekleri sağlıyoruz,

Hasan Yavuz Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada;  Öncelikle Karaköprü Belediyespor’un Şanlıurfa’nın 2. takımı olarak bu kadar başarı elde edip 1. olması bizim için çok gurur verici, biz hem Karaköprü belediyespor’a hem de Şanlıurfaspor’a bütün destekleri sağlıyoruz, maça giderek ve taraftar olarak onları destekliyoruz. İnşallah Karaköprü belediyespor’u da bir sonra ki sezon 2. lig de görmek istiyoruz, bunun için de belediye başkanlarından gereken desteği de bekliyoruz. Karaköprü belediyespor şuan 5’te 5 yapmış ve rakiplere büyük bir korku salmış, böyle giderlerse bir kenetlenme de olacak ve inşallah bu yolun sonunda şampiyon olacaklarını da düşünüyorum. Aynı şeyi Şanlıurfaspor için de düşünmek istiyoruz ama ne yazık ki Şanlıurfaspor hem yönetim içi hem de yönetim dışında herhangi bir destek bulamıyor. Çok zorlu bir süreç geçirip Şanlıurfaspor’u 1. lige kadar yükselttik bundan sonra yolun sonu süper lig diye düşünüyorduk ama şuan küme düşme korkusu yaşıyoruz, inşallah sezon sonunda da küme düşmeyiz diye düşünüyorum. Ben Şanlıurfaspor için halk ağzıyla söylemek gerekirse canımı verebilecek insanlardanım ama Şanlıurfaspor’un hak ettiği yerde olmadığını düşünüyorum ve bunun için de umarım çok acil bir şekilde sorunun çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir takım kaybedebilir, kendi sahasında da kaybedebilir hatta üst üste 4 – 5 maç kaybedebilir ama şuan Şanlıurfaspor’da takım ruhu yok, örneğin aldığımız siyahî topçular özür dileyerek söylüyorum sanki İstanbul’da saat satan siyahîlerden farkları yok, ne bir koşuları var ne de katkıları var. Gidip bir Gençlerbirliği’ni bir de Şanlıurfaspor’u kontrol etsinler sorun ne bulsunlar, zaten maç içerisinde 2 tane pozisyonumuz var biri gol oluyor diğerini de Barış Ekinci topu havaya atıyor, demek istediğim Şanlıurfaspor 1. ligi hak etmiyor. Çok yazık, çok günah ve maçımızı TRT SPOR’da 81 il izliyor, gerçekten üzücü bir durum. Ne bir destek var ne de bir yatırım, örneğin sahamıza koltuk yapılacaktı ama 6 aydır yapılan bir şey yok, şuan gidişata bakarsak küme düşeceğiz gibi görünüyor o yüzden umarım Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere taşırlar diye düşünüyorum.  

Gerçekten Şanlıurfa’da çok yetenekli isimler var ve bu da kimse ellerinden tutmadıkları için kayboluyor, kaybettikleri için de bakıldığı zaman Şanlıurfalı futbolcu, basketbolcu, voleybolcu yok. Bunun sebebi yine Şanlıurfa halkından kaynaklanıyor, oyuncular yetenek yarışmasına girdikleri zaman bundan topçu olmaz, kim basketçi olmuşta bu olsun diyorlar. Gerçekten biraz bu geri kafadan vazgeçersek Şanlıurfa’dan da çok iyi oyuncular çıkacağına inanıyorum.

Benim paso ligim var, röportajın başında da dediğim gibi ben Şanlıurfaspor için canımı bile veririm, tamam taraftar iyi günde de kötü günde de olacak ama taraftar da bir yere kadar, şimdi ben Şanlıurfaspor maçına gidip üzüntülü döneceksem neden gideyim. Zaten kötü bir durumdayız, ekonomi kötü, hayat şartları zor ve bir de üstüne Şanlıurfaspor beni üzdüğü için artık maça gideyim mi gitmeyeyim mi kısmındayım, maç günü olunca sevinçli uyanıp, hemen kahvaltı edip, stada gidip o atmosferi yaşamak istiyoruz. Ama bu kötü gidişattan sonra taraftar olarak biz maça gitmeyi düşünmüyoruz demem o ki istemsizce istemiyoruz.dedi.