MAG Plus Aesthetic ve Beauty Güzellik Merkezi görkemli açılışla hizmete girdi (video)

MAG Plus Aesthetic ve Beauty Güzellik Merkezi, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi 'nin katılımı ile Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde hizmete açıldı.

Karaköprü ilçesinde Şanlıurfalılara hizmet verecek olan MAG Plus Aesthetic ve Beauty Güzellik Merkezi, Karaköprü belediye başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa beraberler ve kuaförler oda başkanı Nezif Kayalar ve İş insanlarının katılımıyla gerçekleşen görkemli açılışla hizmete girdi.

MAG Plus Aesthetic ve Beauty Güzellik Merkezi Kurucusu Mehmet Ali Gözen Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklamada; ‘’Daha önce de yıllardır şehir dışında bu sektörde olduğum için Şanlıurfa’da böyle bir hizmet vermeye karar verdim. MAG Plus insanların güvenle gelebileceği, alanın da uzman kişilerin çalıştığı, herkesin belgeli olduğu güzellik merkezidir. Güzellik merkezimizin içerisinde lazer epilasyon, cilt bakımı, leke protokolleri, bölgesel zayıflama, kalıcı makyaj, bakım işlemleri yapılmaktadır. Biz her zaman misafirlerimize müşteri odaklı gideceğiz.’’ Dedi.

MAG Plus Şube Yetkilisi Merve İrtak Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklama da; ‘’MAG Plus ailesi olarak Şanlıurfa’nın şanını yüceltmek adına profesyonel uzman kadromuzla sizlerleyiz. Lazer epilasyon, cilt bakımı, bölgesel inceltme, kalıcı makyaj hizmetlerimizle karşınızdayız. Danışanlarımızı güzellik anlamında ileri taşımak adına ve sadece güzellik de değil birer aile olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Hepinizi şubemize ücretsiz cilt analizine ve seanslarımız hakkında bilgi almak kahve içmeye bekliyoruz.’’ İfadelerini kulandı.  

Şanlıurfa Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Oda Başkanı Nezif Kayalar Şanlıurfa Gazetesine yaptığı açıklama da; ‘’Son günler de güzellik salonlarımız gelişmeye başladı, geçen günler de bir açılış yaptık bugün yine bir açılış yapıyoruz, genç girişimci Mehmet Ali Bey Urfa’mıza güzel bir katkı sunmuş oldu. Çok güzel bir mekan oluşturdu, buraya herkesin güvenle gelip saç bakımı, cilt bakımı yaptırmasını öneriyorum. Gerçekten çok güzel bir mekan, hijyenik bir ortam, kendilerine başarılar diliyorum, Rabbim hayırlı işler, bol kazançlar versin.’’ Dedi.  

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Açılış Konuşmasında; ‘’ Karaköprü’müz gün geçtikçe büyüyor, gelişiyor, estetiğe, güzelliğe, botaniğe, doğal ürünlere, doğal yöntemlere önem veriyor. Mehmet Bey’de MAG Plus olarak bu işletmeyi Karaköprülülerin hizmetine açıyor, ben huzurlarınız da öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum. Çünkü bizim hep beraber birlikte Karaköprü’müzü geliştirmemiz lazım, her açılan iş yeri bizi ayrı olarak heyecanlandırır. Hem ortaya çıkarmış olduğu istihdamla hem de Karaköprü’ye vereceği hizmetle bu ilçe de birlik, beraberlik, güzellik, kalkınma gerçekleşmiş olur. Bu sebepten dolayı teşekkürü hak ederler, artık ben şunu her açılışta, her fırsatta vurgulayacağım. Biz tüm alışverişlerin, Karaköprü’de yaşayan insanların alışverişlerini kendi merkezinde yapmalarını istiyoruz. Karaköprü artık her sektör de işletmeleri kendi bünyesinde barındıran, her bulvarında tüm iş kolları olan bir ilçedir. Bu sebepten dolayı esnafımızın canlanması, merkezimizin canlanması için tüm Karaköprülülerin dikkatini Karaköprü’de ki esnafa çekmek istiyorum. Birlikte gelişmemiz lazım, birlikte kalkınmamız lazım, Karaköprü’de ki her yatırım bizim için önemlidir destekleyeceğiz, yanlarında olacağız, onlarla beraber olacağız. Bu güzel işletmeyi, bu güzel merkezi Karaköprü’ye kazandırdığı için hem Mehmet Ali’ye hem diğer çalışanlara hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum, kendilerini tebrik ediyorum, Karaköprü’ye hayırlı ve uğurlu olsun.’’ İfadelerine yer verdi.