Şanlıurfa spor kaderi ile baş başa bırakıldı.

Şanlıurfaspor'a adaylar çıkmayınca Şanlıurfaspor kayyuma düşmemesi için M.Giray Küçük Başkanlığına liste ile kongreye gidildi.

Şanlıurfaspor’a adaylar çıkmayınca Şanlıurfaspor kayyuma düşmemesi için M.Giray Küçük Başkanlığına liste ile kongreye gidildi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un olağan genel kurulunda başkanlığa Mehmet Giray Küçük seçildi.

Küçük, Hem finansman hem yönetim ve şahıs ne zaman çıkarsa biz o gün yönetimi teslim ederiz. Süreç çok kısa 11 Ağustos’ta lig başlıyor. Şu an kampa gidecek oyuncu grubu yok. Transfer yasağına engel olabilecek borçlar ödeme ve yapılandırılması gerekiyor.

Şanlıurfaspor'un tesislerinde gerçekleştirilen kongrede, faaliyet ve denetleme raporları oy çokluğuyla ibra edildi.

Tek listeyle girilen seçimde oy çokluğuyla başkan seçilen Mehmet Giray Küçük, zorlu süreçte arkadaşlarıyla ellerini taşın altına koymaya karar verdiklerini söyledi.

Seçimde başka adayın çıkmamasının kendilerini mecburen aday olmaya zorladığını aktaran Küçük, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımla konuşarak bu süreci yönetmeye karar verdik. Kulübü daha iyi yönetebilecek bir yönetim olursa bir dakika bile beklemeden kulübün önünü açmaya her zaman hazırız. Bu yarın da olabilir, birkaç gün sonra da olabilir. O yüzden her ne kadar olağan bir kongre olmuş olsa da arkadaşlarımızla 3 yıllığına seçilmiş olsak da bu sürenin bizim için hiçbir anlam ve önemi yoktur.Şanlıurfaspor çok büyük bir camia, çok büyük bir marka. Her ne şekilde olursa olsun bu markanın yaşaması gerekiyor. Bunun kimlerin eliyle olduğunun bir önemi yok. Sonuçta hepimizŞanlıurfaspor'un başarısı için, daha iyi yerlerde olması için çaba sarfediyoruz. Yönetim olarak hem oluşturduğumuz bütçeyle hem de projelerimizle elimizden geldiği kadar bu süreci götürmeye çalışacağız."

Yönetim Kurulu üyeliklerine; M.Giray Küçük, Ali Sembol, İbrahim Halil Arıcı, Gökhan Akyürek, Özgür Aslan, Halil Kızılelma, Talat Baydemir, Mustafa Sevilir, Şahin Kartal, İsa Çetindağ, Müslüm Arıcı, Ahmet Bulut, Mehmet Baydilli, Hasan Aşıklıoğlu, Mithat Şaka, Davut Çıtırık, Muharrem Aydın, İbrahim Halil Küçükoğlu, Hakan Özyavuz, Muhittin Kelekçi, Sami Öğe seçildi.

Denetim Kurulu Asil üyeliklerine; Mehmet Hakkı Karadağ, Burhan Güllü, Ali can Küçük seçildi.

Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine; Mehmet Uğur Korkmaz, Erdoğan Kan, Ahmet Akagündüz seçildi.

ASKF üyeliklerine ; Mehmet Doğan, Mehmet Hakkı Karadağ,Mehmet Uğur Korkmaz seçildi.

Giray Küçük bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı.Şanlıurfa taraftarlarına şunu söylemek istiyorum Biz bir süreci yönetmek için geldik.olağan kongre olmasına rağmen  süreci yönetmek için geldik. Hem finansman hem yönetim ve şahıs ne zaman çıkarsa biz o gün yönetimi teslim ederiz. Süreç çok kısa 11 Ağustos’ta lig başlıyor. Şu an kampa gidecek oyuncu grubu yok. Transfer yasağına engel olabilecek borçlar ödeme ve yapılandırılması gerekiyor.